Sunday, 23 October 2011

teruskan hidup

seperti biasa aku masih tringt kat ny.. hmm.. lepas tk aku akn truskan hdup.. aku try lupakan ny spt ny pdh kat aku "forget me".. aku akn try sdaya upaya aku lupakan ko.. boh iso kay.. aku yakin suatu ary lak ny akn crk aku blt.. hmm.. ny akn sa bsalah an suma ya lak.. hmm.. tp aku c leh bharap elak an suma tk.. hmm.. :'( kak bella pdh ko wat mcm biasa jk. jgn igt kat dia.. ko trus kan je hidup ko.. nnti suatu hry nnti dia dtg blik cri ko.. kalo dia rasa bsalah dia kan crik ko blik.. hmm.. kak?? thnks.. kwn kwn thnks dh nasihatkan aku.. trutama bph saudara paan.. wafi.. hmm.. aku akn ingt sume pesanan korang.. mien wak... hmm.. kmk akn trus kan hdup kmk.. yg pntng now kmk akn focus an stdy.. hmm.. :'( muhammad alief.. ya aku akn lupakan ko.. hmm.. knek pija mls dh nk ngs ngs.. hmm.. now nk hppy hppy spt slalu.. yarh.. aku akn kuatkan smngt aku an suma tk.. suma tk tjdy msty ada hikmah ny.. yarh acak la.. mls la nk pk sal laki ya gk.. tp aku ttp smpn ny lam hty aku.. sgle sgle sgle.. ya lah aku knek.. :) blaja blaja blaja.. aku akn focus an pljrn aku.. :) you can do it pija.. go go go !!
  pijaa boo is back.. now dengan snyman.. no hmmmmmm again.. :) pijaa kan salu snym.. :) 
<------ smile always <3 tht my word.. acak la.. aku sayang kwn kwn aku.. kalo cda kwn kwn cdala aku dpt smngt ku blt.. :) thnks you all.. love you all.. muahhh!! ~~ 

No comments:

Post a Comment